At bruge shamaner i hverdagen

At bruge shamaner i hverdagen

Hvad bruger man egentlig en shaman til i et moderne samfund som vores?
I Nepal siger shamanerne, at de er shamaner i De blindes Land. Det er faktisk en meget rammende betegnelse. Vi er de blinde i forhold til virkeligheden, alt imens vi bilder os det stik modsatte ind. Vi tror, at vi lever i en oplyst tid. I sandhed lever vi som formørkede. Vi har brug for shamaner mere end nogensinde før. Vi har brug for at få et forhold til et større perspektiv af virkelighed. For at få trøst og forståelse, når vi møder det, som vi helst ikke vil se i øjnene, det uafvendelige i altings udløbsdato. Vi har brug for at kunne få belyst de sider i vores sind, der må vandre i mørke, og derved skabe ravage for kroppens sundhed. Vi har brug for, at nogen kan genskabe vores forhold til den helhed, som vi lever i, og som er Jordens virkelighed.

Shamaner er healere med sjælen som speciale. Shamanismen har et bredt udvalg af effektive healingsmetoder.
Shamaner er rådgivere og rejsende i forståelsen af årsag og virkning. “Hvorfor er vi havnede der. hvor vi er, og hvordan kommer vi videre”?
Shamaner er ledsagere når du dør og også derefter, når du eller dine kære skal videre på din vej ind i den næste virkelighed.
Shamaner er storytelleren, når vi skal over de kedelige begrænsninger, vi har indbygget i vores forståelse af den eksistens, vi fører. Når sjælen skal have vinger, og huske hvordan det er, at flyve som en fugl, er shamanen en god partner at øve med.

Shamanen er tilbage i vores samfund for at hjælpe og for blive brugt.

healing-1